Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul productiei, distributiei, comercializarii de mobila din Romania.

Societatile partenere produc  si/sau comercializeaza: mobila din lemn sau pal pentru living-uri, dormitoare, bucatarii, mobila pentru camera copiilor, canapele, coltare fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese si scaune, dressing-uri, dulapuri si etajere, garderobe, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese consiliu, scaune de birou, mobilier pentru baruri si receptii etc.

IKEA a lansat o aplicație de realitate virtuală pentru decorarea bucătăriei

IKEA a lansat o aplicație de realitate virtuală pentru decorarea bucătăriei

Compania suedeză de mobilă Ikea a lansat în această săptămână o aplicaţie pilot care combină realitatea virtuală cu plăcerea de a decora bucătării. Aplicaţia numită Ikea VR (virtual reality) experience funcţionează în combinaţie cu headset-ul HTC Vive şi a fost construită folosind motorul de gaming Unreal Engine 4.

Ikea le pune la dispozitie utilizatorilor o serie de instrumente de design 3D mult mai complexe decat mocesta aplicatie de VR. Totusi, scopul principal al companiei in lansarea acestei aplicatii este sa le solicite feedback utilizatorilor si asta deoarece domeniul realitatii virtuale este inca la inceput.

Totuşi, reprezentanţii Ikea susţin că VR-ul reprezintă un potenţial enorm pentru experienţa consumatorilor Ikea şi sunt foarte motivaţi să îmbogăţească aplicaţia cu o sumedenie de funcţii noi în actualizările următoare.

Ikea VR Experience este disponibilă gratuit pentru HTC Vive şi poate fi descărcată de pe platforma de gaming Steam.

 

sursa: digi24.ro

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro