Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul productiei, distributiei, comercializarii de mobila din Romania.

Societatile partenere produc  si/sau comercializeaza: mobila din lemn sau pal pentru living-uri, dormitoare, bucatarii, mobila pentru camera copiilor, canapele, coltare fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese si scaune, dressing-uri, dulapuri si etajere, garderobe, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese consiliu, scaune de birou, mobilier pentru baruri si receptii etc.

Cum să alegi mobila pentru living – sfaturi de la specialiştii Arta Mobilei

Cum să alegi mobila pentru living – sfaturi de la specialiştii Arta Mobilei

Amenajarea oricărui spaţiu poate fi o provocare considerabilă, mai ales pentru o persoană care nu are deloc experienţă în domeniu.

Alegerea poate fi cu atât mai dificilă, cu cât varietatea opţiunilor de a mobila pune în încurcătură majoritatea proprietarilor. Pentru a ajuta la acest capitol, specialiştii Arta Mobilei ne-au oferit câteva repere pentru a selecta cea mai potrivită mobila pentru living, de fiecare dată. 

Top 5 sfaturi pentru alegerea mobilierului pentru living

1. Ţine cont de destinaţia camerei. Modul în care va fi folosită camera te va ajuta considerabil să alegi mobila pentru living care să corespundă din toate punctele de vedere. 

Spre exemplu, în cazul în care spaţiul va avea ca scop doar primirea oaspeţilor, piesele de mobilier şi elementele decorative pot fi realizate chiar şi din materiale mai delicate. Dacă este vorba însă de un living ce va fi folosit intens în locuinţa unei familii în care sunt şi copii mici, mobila de living va trebui să fie una rezistentă, atât la utilizare intensă, cât şi la pete. 

2. Calitate şi confort. Din dorinţa de a economisi, mulţi aleg preţurile mai avantajoase în detrimentul calităţii. Deşi regula nu este una generală, atunci când se alege mobila pentru living trebuie pus un accent deosebit pe calitatea şi confortul oferit. O canapea sau un fotoliu de proastă calitate se va uza mult mai repede, provocând şi disconfort la fiecare utilizare, motiv pentru care specialiştii Arta Mobilei promovează în cadrul ofertelor disponibile pe www.arta-mobilei.ro doar piese de mobilier care îmbină perfect calitatea şi confortul oferit. 

3. În ce stil decorez livingul? Aceasta este de asemenea o întrebare la care trebuie găsit un răspuns în timp util. Înainte de a lua vreo hotărâre, trebuie să se aibă în vedere şi restul camerelor, pentru ca mobila pentru living să nu facă notă discordantă cu amenajările din restul locuinţei. Indiferent dacă vei alege un stil retro, clasic, ori ceva modern, contemporan sau chiar eclectic, nu ai cum să dai greş, dacă stilul va fi unul în concoranţă cu ambientul întregii locuinţe. 

4. Alege mobila pentru living în funcţie de spaţiul disponibil. De foarte multe ori se poate întâmpla ca un set de mobila pentru living să încânte pur şi simplu atunci când este expus în magazin, însă, odată ce este achiziţionat, se constată că nu se încadrează în spaţiu. Măsurătorile exacte, proiectarea şi chiar mobila realizată la comandă sunt doar câteva dintre recomandările pe care ni le oferă experţii Arta Mobilei, pentru a nu ne trezi nicicând cu astfel de surprize neplăcute. 

5. Nu complica lucrurile! Uneori poate că ai tendinţa de a cumpăra mai mult decât ai nevoie, ajungând să ai piese de mobilă pentru living care nu vor face nimic altceva decât să încurce inutil spaţiul. Păstrează lucrurile simple şi nu alege decât acele piese care sunt obligatoriu necesare, în funcţie de toate criteriile de mai sus. 

Mai mult decât utile, astfel de recomandări cu privire la amenajări şi alegerea pieselor de mobilier mai pot fi regăsite şi pe blogul din cadrul site-ului www.arta-mobilei.ro. Ideea de bază este următoarea: atât timp cât găseşti un furnizor de încredere, care să îţi ofere piese de mobilier de calitate, rezistente şi practice, misiunea mobilării nu va mai fi o atât de mare provocare.

sursa: adevarul.ro

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro