Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul productiei, distributiei, comercializarii de mobila din Romania.

Societatile partenere produc  si/sau comercializeaza: mobila din lemn sau pal pentru living-uri, dormitoare, bucatarii, mobila pentru camera copiilor, canapele, coltare fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese si scaune, dressing-uri, dulapuri si etajere, garderobe, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese consiliu, scaune de birou, mobilier pentru baruri si receptii etc.

3 piese de mobilier inedite pentru iubitorii de design geometric

3 piese de mobilier inedite pentru iubitorii de design geometric

Creativitatea nu are limite când vine vorba de design interior, iar pentru că intrăm pe ultima sută de metri până la sărbătorile de iarnă, îți propunem câteva idei interesante în materie de mobilier cu design geometric, menite să te inspire dacă vrei să îți (re)amenajezi locuința. 

Rafturi asimetrice

Brandul britanic Kukka lansat un set de rafturi viu-colorate, care pot fi montate pe perete oriunde ai nevoie să integrezi un element distinct în timp ce economisești spațiu. Rafturile au forma unor tăblițe metalice dreptunghiulare, cu baza asimetrică, pe care pot fi așezate diferite obiecte. Iar dacă îți dorești o reinterpretare modernă a artei ele pot fi poziționate, atât pe verticală cât și pe orizontală, în așa fel încât să înlocuiască tablourile din cameră.

Interesant este și că aceste foi metalice au suprafața magnetică, permițând suspendarea unor obiecte în partea superioară. Fiecare raft include câte un suport care poate fi desprins și folosit individual, fie suspendat pe perete, fie așezat pe masă, de exemplu. Aceste triunghiuri metalice sunt realizate din surplusul de material obținut în urmă tăierii rafturilor principale și sunt, de asemenea,  disponibile în mai multe culori.

Scaune trapezoidale

Scaunele Antia sunt creația companiei Alpestudio Architetti Associati și sunt disponibile în mai multe nuanțe, fiind potrivite atât pentru exterior cât și pentru interiorul casei. Scaunele cu aspect liniar care îmbină armonios forme trapezoidale sunt foarte rezistente, fiind create din oțel, dar arată și foarte bine. Designul de tip grătar definește spătarul și partea pentru șezut, iar picioarele completează liniile creând un efect tridimensional interesant. Pentru aceste scaune sunt disponibile și perne în ton cu design-ul, pentru a obține maximum de confort. 

Paravan interactiv

Designerii de la Bloomming au găsit un mod inedit de a anima o locuință, creând un paravan interactiv și funcțional. Facet este realizat din componente tăiate în formă de diamant care se rotesc pentru a crea efecte vizuale atractive. Formele geometrice ale texturii își dezvăluie frumusețea într-un joc captivant de lumini și umbre, adăugând un plus de eleganță designului interior. 

Deși paravanul poate ține loc de perete, este atât de subțire încât nu va reprezenta o problemă pentru cei care vor să economisească spațiu. În plus, încăperea nu va pierde din luminozitate, pentru că lumina naturală poate pătrunde prin elementele acestui produs. De altfel, natura design-ului îți permite să controlezi cantitatea de lumina care străbate paravanul modular și implicit nivelul acestuia de transparență. Înălțimea paravanului poate fi ajustată astfel încât acesta să fie util atât în reședințe private cât și în resturante, birouri sau hoteluri.  

sursa: casa mea.ro

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro