Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul productiei, distributiei, comercializarii de mobila din Romania.

Societatile partenere produc  si/sau comercializeaza: mobila din lemn sau pal pentru living-uri, dormitoare, bucatarii, mobila pentru camera copiilor, canapele, coltare fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese si scaune, dressing-uri, dulapuri si etajere, garderobe, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese consiliu, scaune de birou, mobilier pentru baruri si receptii etc.

Tamplar PAL sau montator mobila, prelucrator corian, hi-macs, kerrock

Tamplar PAL sau montator mobila, prelucrator corian, hi-macs, kerrock Candidatul ideal (trimite CV) -Studii medii/scoala profesionala cu profil tehnic; -Capacitatea de intelegere a desenului tehnic; -Experienta relevanta in domeniul fabricatiei mobilierului la comanda minim 3 ani -Prezinta avantaj experienta in lucrul cu circularul, oberfreza, slefuitorul orbital, utilaje pentru termoformare ori utilaje debitare si frezare cu scule diamantate. - Prezinta avantaj capacitatea realizarii de masuratori si sabloane la fata locului -Disponibilitate program prelungit -Disponibilitate deplasari in afara localitatii -Seriozitate, punctualitate; -Atentie la detalii si indemanare; Descrierea jobului - Debitare la circularul de formatizat,pe drept si la unghi. - Operatiuni de frezare - Operatiuni de gaurire. - Asamblare si montaj mobilier conform proiect - Participa la realizarea produselor cu respectarea fluxului si normelor tehnologice. -Participa la preluarea materiilor prime, marfurilor, sculelor, uneltelor si tuturor celorlalte produse aprovizionate care fac necesarul realizarii proiectelor si verificarea acestora impreuna cu echipa d.p.d.v cantitativ si calitativ; -Realizeaza montajele impreuna cu echipa; BENEFICII: - PACHET SALARIAL ATRACTIV, - MEDIU DE LUCRU PLACUT, - PREGATIRE PROFESIONALA, - PERSPECTIVA DE DEZVOLTARE - ORE SUPLIMENTARE PLATITE
0736 636 935

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro