Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul productiei, distributiei, comercializarii de mobila din Romania.

Societatile partenere produc  si/sau comercializeaza: mobila din lemn sau pal pentru living-uri, dormitoare, bucatarii, mobila pentru camera copiilor, canapele, coltare fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese si scaune, dressing-uri, dulapuri si etajere, garderobe, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese consiliu, scaune de birou, mobilier pentru baruri si receptii etc.

Angajam colegi cu/fara experienta in montaj mobila!

Angajam colegi cu/fara experienta in montaj mobila! Societatea noastra se dezvolta progresiv si are nevoie de oameni competenti si proactivi. Ceea ce iti oferim este : Loc de munca stabil ,fara fluctuatii ale perioadelor de lucru. Un mediu placut de munca . Program fix de munca . Bonusuri pentru performanta si neabsenteism Daca experienta momentan nu este punctul forte ,noi te vom ajuta sa deprinzi tainele montajului . Ceea ce ne dorim de la tine este: Seriozitate si punctualitate Corectitudine Relatia de colegialitate Locul de desfasurare a muncii este Incinta AgroBarsa, Bartolomeu, Brasov.
0761 054 461

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro