Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul productiei, distributiei, comercializarii de mobila din Romania.

Societatile partenere produc  si/sau comercializeaza: mobila din lemn sau pal pentru living-uri, dormitoare, bucatarii, mobila pentru camera copiilor, canapele, coltare fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese si scaune, dressing-uri, dulapuri si etajere, garderobe, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese consiliu, scaune de birou, mobilier pentru baruri si receptii etc.

Proiectant mobila/desenator tehnic

Proiectant mobila/desenator tehnic Firma producatoare de mobilier angajeaza inginer proiectant in industrializarea lemnului. Atributii: -elaborarea desenelor de executie pe baza schitelor proiectantului; -detalierea modelelor (desene de executie, subansamblu, ansamblu) dupa indicatiile proiectantului cu ajutorul aplicatiilor de tip CAD; -modelarea reperelor simple cu ajutorul aplicatiilor de tip CAD pe baza schitei proiectantului; -elaborarea desenelor de prospect si prezentare in spatiu; -verificarea documentatiei grafice.
0746 080 351

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro