Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul productiei, distributiei, comercializarii de mobila din Romania.

Societatile partenere produc  si/sau comercializeaza: mobila din lemn sau pal pentru living-uri, dormitoare, bucatarii, mobila pentru camera copiilor, canapele, coltare fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese si scaune, dressing-uri, dulapuri si etajere, garderobe, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese consiliu, scaune de birou, mobilier pentru baruri si receptii etc.

Tamplar mobila si Pregatitor vopsitorie

Tamplar mobila si Pregatitor vopsitorie Fabrica de mobila angajam: TAMPLAR cu experieta pentru executia de mobilier la comanda (MDF vopsit si furniruit, lemn masiv, PAL) in urmatoarele conditii: - serios, profesionist si cu simt de raspundere al lucrului bine facut; - sa stie sa monteze accesorii BLUM, HAFELE; - sa stie sa citeasca si sa inteleaga un desen tehnic 2D ( vederi, sectiuni); - sa stie sa croiasca/monteze dupa desen tehnic mobilierul proiectat. PREGATITOR pentru vopsitorie mobila cu experieta in pregatirea pieselor de mobilier la comanda (MDF vopsit mat si lucios, MDF furniruit, Lemn masiv). OFERIM:: - contract de munca pe 8 ore pe perioada nedeterminata; - salariu competitiv in functie de experienta si indemanare; - tichete de masa; - decontarea transportului; - plata orelor suplimentare; - conditii bune de lucru;
0723 616 584

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro