Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul productiei, distributiei, comercializarii de mobila din Romania.

Societatile partenere produc  si/sau comercializeaza: mobila din lemn sau pal pentru living-uri, dormitoare, bucatarii, mobila pentru camera copiilor, canapele, coltare fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese si scaune, dressing-uri, dulapuri si etajere, garderobe, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese consiliu, scaune de birou, mobilier pentru baruri si receptii etc.

Angajam urgent tamplari pentru fabrica mobila 1.800 Euro/luna Germania

Angajam urgent tamplari pentru fabrica mobila 1.800 Euro/luna Germania Esti o persoana serioasa in cautarea unui loc de munca stabil in strainatate?Noi iti venim in ajutor. Societate germana cauta 11 persoane cu experienta pentru fabrica de mobila, se lucreaza pe diferite sectii in functie de experienta fiecaruia, la un program de 8h/zi luni-vineri. Angajatorul strain va ofera salariu de 1.800 Euro/luna,cazare si o masa/zi. Plecarea urgenta in luna aprilie. Locurile limitate. Suna acum si ocupa un loc de munca.
0731 433 336

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro