Nume:
Casa Butyka - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca - Cluj Napoca
E-mail:
office@casabutyka.ro
E-mail 2:
magazin@casabutyka.ro
Telefon:
0722 354 104
Telefon 2:
0254 454 790
Telefon 3:
0264 412 707
Website:
http://casabutyka.ro
Adresa:
Str. Fabricii, Nr. 13, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Casa Butyka - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca - Cluj Napoca
Producatori mobila

Societatile partenere (producatorii si comerciantii de mobila) ofera o gama variata de produse.Mobilier din: lemn masiv, lemn stratificat, pal melaminat, MDF -  standard si la comanda - living-uri si sufragerii, mobila pentru dormitor, mobila bucatarie, mobila camera copiilor, canapele, coltare, fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese, scaune, dressing-uri, dulapuri, garderobe, holuri, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese de consiliu, scaune de birou, baruri si receptii  etc.

Detalii

   Firma Casa Butyka Prod Com S.R.L. producătoare de mobilier din 2004 continuă activitatea firmei Infrățirea S.A. înființată în anul 1991.

   Acționarii firmei Înfrățirea S.A sunt 4 modelori în lemn. Primele produse de mobiler au fost executate în 1993, din lemn.

   Începând cu anul 1994 societatea a început să lucreze și din PAL melaminat. După divizarea în mai multe secții a firmei în 1995-1996, secția 1 s-a profilat pe producția de mobilier din PAL si MDF. Producția principală era constituită din bucătării la comandă și bucătării în serii mici . Prima bucătărie de serie mica a fost comercializată sub denumirea de „Bucataria Iris”.

   Din anul 1998 a început producția în serie de camere de tineret, dormitoare, camere de zi, produse reunite sub numele de „Program Laura”. Conținea 67 module de mobilier care formau 22 de produse. Acest produs a fost protejat din 2001 sub Depozitul National nr.0469. Produsele au fost comercializate în 11 județe .

   Firma a participat la mai multe expoziții și târguri în țară, fiind membru în Asociația Producătorilor de Mobilier din anul 1997. Societatea a amenajat aproximativ 6000 de locuinte în Cluj-Napoca și aproximativ 280 în Zalău.

   În perioada 2005-2007 s-a creat o bază logistică nouă, s-au învestit în utilaje moderne, s-a deschis o linie de credit. Firma a accesat un program PHARE. Pentru realizarea proiectelor s-a achizitionat programul IMOS, un soft specializat pe proiectare de mobilier, care furnizeaza direct, sub forma digitală, date către CNC-urile din atelierul de producție. Astfel se realizează diferite operațiuni de frezare și găurire. Datorită acestor tehnologii firma poate să ofere un cost de execuție mai redus și o calitate superioară.

   În 2008 s-a deschis un showroom, în spațiul în care se situează și azi, în cartierul Mărăști. Showroom-ul prezintă mai multe bucătării accesorizate, dulapuri glisante și un dormitor și este reamenajat periodic pentru a prezenta noile trenduri în domeniu.

   Mobilierul executat de CASA BUTYKA este apreciat de clienți, datorită ofertei diversificate, calitații deosebite si accesoriilor ce satisfac pretenții multiple.

   Prin produsele CASA BUTYKA puteți realiza cele mai practice concepții de compartimentare a spațiilor, cele mai personalizate moduri de amenajări interioare, cu o eleganță simplă, sub semnul calității și a aspectului lipsit de artificial.

   CASA BUTYKA oferă un pachet de servicii complete, de la măsurătoare, concepție, proiectare și design interior la asistență tehnica, montaj pe perioada executarii lucrărilor de construcții interioare (trasarea instalațiilor, trasarea suprafețelor de gresie-faianță, etc.), totul într-un spectru larg de varietate de mobilier.

   Clientul beneficiază de experiența designerilor noștri, care cunosc foarte bine piața de accesorii și decorațiuni și o împărtășesc punând la dispoziție ultimele tehnologii, materiale, trenduri, și cel mai important lucru - profesionalismul.

   Proiectantul se pliază pe nevoile și gusturile clientului pe care le transpune în proiectul de mobilier, propunându-i o varianta adaptată individualitații acestuia.

   Prin proiectare clientul ajunge mai aproape de varianta finală a ideilor și nevoilor sale de amenajare. El are posibilitatea de a vedea în variantă tridimensională proiectul, care sa ofere o viziune de ansamblu asupra deciziilor de amenajare luate. Proiectul de mobilier va lua în considerare obiectele de decoratiune deja alese: gresie, faianță, obiecte sanitare, pardoseli, draperii, uși, etc. sau va veni cu idei pentru alegerea acestora.

   Clientului i se ofera un proiect detailat în ceea ce privește furnizorul de accesorii, dimensiunile mobilierului și prețul.

   Pentru armonizarea decorului și punerea cât mai bine în valoare a amenajării unui spațiu, echipa noastră vă stă la dispoziție.

   Profilul clientului nostru este cel care caută lucrurile practice, care locuiește în spatii mici și doreşte să le eficientizeze. Clientii noștrii sunt cei care ne fac cea mai buna reclamă.

   Vă așteptăm cu drag în magazinul noastru de prezentare unde puteți cunoaște îndeaproape produsele CASA BUTYKA.

   Oferim garanție de 2 ani la mobilierul executat și 10 ani de servicii post-vânzare contracost

 

 

Servicii

   Proiectăm pe gustul clientului
   Pentru noi mobilierul personalizat însemnă că este realizat după personalitatea clientului, nu a designerului. Designerul este cel care îndrumă în alegerea mobilierului, vine cu sfaturi și soluții fără a se impune.
   Eficientizăm spațiile mici
   Pentru un spațiu mic trebuie găsite idei și soluții tehnice ingenioase de exploatare a spațiului. Mobilierul de bucătărie realizat de CASA BUTYKA propune o utilizare eficientă a spațiului prin sertarele cu extragere totala, separatoarele amplasate strategic în dulapuri, mobilier din perete în perete. Spațiul util se mărește astfel cu 0,6 - 0,8 mp față de o bucătărie de serie. Dulapurile cu uși glisante realizate de firma noastra sunt construite de la pardoseală până în tavan, iar astfel spațiul util poate crește cu până la 30% față de un dulap clasic.
   Realizăm mobilier durabil și ușor de întreținut
   Dorim ca bucătăriile noastre să fie cât mai ușor de întreținut de aceea propunem utilizarea blaturilor Rausolid, Kerrock,Hi-Macs,lemn masiv și a aparaturilor încorporabile.

   CASA BUTYKA va ofera urmatoarele tipuri de mobilier:

   - Mobila Bucatarie;

   - Mobila Dormitor;

   - Mobila Living;

   - Amenajari interioare;

   - Dresinguri. 

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro