Nume:
CASA 2002 IMPEX SRL
E-mail:
office@casa2002.ro
Telefon:
0728 875 657
Telefon 2:
0728 133 259
Website:
http://casa2002.ro
Adresa:
Str. Ramnicu Sarat 5, Bucuresti

CASA 2002 IMPEX SRL
Producatori mobila Bucuresti Sector 6

Societatile partenere (producatorii si comerciantii de mobila) ofera o gama variata de produse.Mobilier din: lemn masiv, lemn stratificat, pal melaminat, MDF -  standard si la comanda - living-uri si sufragerii, mobila pentru dormitor, mobila bucatarie, mobila camera copiilor, canapele, coltare, fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese, scaune, dressing-uri, dulapuri, garderobe, holuri, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese de consiliu, scaune de birou, baruri si receptii  etc.

Detalii

   Consiliere, Proiectare, Executie, Livrare si Montaj

   Doriti sa amenajati o locuinta, un birou sau doar o incapere?

   Ati ajuns unde trebuie! Noi va putem oferi cele mai bune solutii pentru amenajarea spatiului dumneavoastra disponibil, la cele mai bune preturi.

   Realizam la comanda canapele, coltare, biblioteci, bucatarii, dormitoare, mobilier de hol sau de birou, mai pe scurt, producem la comanda mobilierul de care dumneavoastra aveti nevoie!

   Va asteptam in magazinele noastre din Bucuresti, unde consilierii nostri va pot ajuta in alegerea solutiilor ideale pentru mobilierul dorit. Ne puteti trimite la adresa de e-mail vali@casa2002.ro o schita, un desen sau o poza care sa contina dimensiunile aproximative ale mobilierului dorit. In baza acestor informatii va putem face o oferta de pret. Va fi oferta noastra corespunzatoare bugetului dumneavoastra? Cu siguranta! Vom putea "bate palma", dar nu inainte ca un reprezentant al Casei 2002 sa se deplaseze in locul respectiv pentru masuratorile finale si bineinteles, pentru a va oferi consiliere in vederea alegerii solutiilor optime pentru dumneavoastra, in functie de spatiul disponibil si de necesitatile dumneavoastra. In baza acestor informatii se va realiza oferta finala si proiectul 3D al mobilierului ales de dumneavoastra, care va ofera sansa de a vizualiza cat mai realist produsul finit.

   Dupa intocmirea proiectului final, alegerea materialelor, accesoriilor si culorilor, va incepe productia mobilierului. Casa 2002 dispune de personal calificat si de cele mai noi tehnologii in domeniu: masini de taiat, cantuit si gaurit, de ultima generatie. Noi folosim materiale de import de la producatori cu renume mondial, precum: Egger, Kronospan si folosim feronerie de cea mai buna calitate.

   Procesul de productie dureaza intre 10 si 20 zile, in functie de volumul comenzii.

   Transportul auto, manipularea si montajul mobilierului nu sunt incluse in pretul produselor.

 

Servicii

   Mobila la comanda:

   - mobilier dormitor;

   - mobilier sufragerie;

   - mobilier tineret;

   - mobilier hol;

   - mobilier bucatarie;

   - mobilier birouri;

   - mobilier comercial;

   - mobilier receptii;

   - mobilier baie;

   - mobilier scolar.

Galerie foto

CASA 2002 IMPEX SRL
CASA 2002 IMPEX SRL
CASA 2002 IMPEX SRL
CASA 2002 IMPEX SRL
CASA 2002 IMPEX SRL
CASA 2002 IMPEX SRL
CASA 2002 IMPEX SRL
CASA 2002 IMPEX SRL

© 2015 Copyright by producatori-mobila.com