Nume:
Artesi Mobili - Producator Mobila Bucuresti Sector 1
E-mail:
office@mobteco.ro
Telefon:
021 220 04 25
Fax:
021 220 04 24
Website:
http://mobteco.ro
Adresa:
Str. Dolomitului, Nr. 27, sector 1, Bucuresti

Artesi Mobili - Producator Mobila Bucuresti Sector 1
Producatori mobila Bucuresti Sector 1

Societatile partenere (producatorii si comerciantii de mobila) ofera o gama variata de produse.Mobilier din: lemn masiv, lemn stratificat, pal melaminat, MDF -  standard si la comanda - living-uri si sufragerii, mobila pentru dormitor, mobila bucatarie, mobila camera copiilor, canapele, coltare, fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese, scaune, dressing-uri, dulapuri, garderobe, holuri, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese de consiliu, scaune de birou, baruri si receptii  etc.

Detalii

   Pornita din dorinta de a schimba perceptia in ceea ce priveste piata de profil, dar si din nevoia de a impune pe piata un design proiectat cu grija pentru client, Artesi pune la dispozitia clientilor sai mobila si mobilier la comanda cu finisaje atent realizate.

   In cei 9 ani de cand se regaseste pe piata de profil, compania a reusit sa-si impuna stilul in randul clientilor si totul se datoreaza vocii consumatorului atent analizata de specialisti, dar si a bunei comunicari intre Artesi Mobili si arthitectii colaboratori.

   Si pentru ca povestea Artesi Mobili sa fie una de succes, calitatea mobilierului provine din cumularea a doi factori: experienta specialistilor dedicati deservirii clientilor, precum si tehnologia avansata folosita in orice segment de activitate al companiei.

   Materiale precum PAL-ul dublu melaminat de diverse grosimi si zeci de nuante, MDF-ul vopsit (mat sau lucios), MDF-ul infoliat (mat, lucios sau textura de lemn), MDF-ul sau PAL-ul furniruit se regasesc in amenajarile clientilor nostrii in combinatii armonioase cu zeci de accesorii si elemente de feronerie atent selectate.

   Iar succesul se reflecta in proiectele de anvergura realizate pentru institutii publice ori pentru clientii care revin cu incredere pentru noi si noi comenzi. Si asta pentru ca Artesi a inteles ca, indiferent de context, clientul iti este cel mai bun partener de business.

   Si povestea continua!

Servicii

   O casa pentru sufletul tau

   Viziunea, creativitatea si simtul practic al designerilor Artesi Mobili se regasesc in toate serviciile pe care compania le ofera clientilor sai.

   In familia Artesi, totul este analizat pornind de la cele mai mici detalii, observand atent tipologia consumatorilor sai, constienti fiind ca design-ul fiecarui element are puterea de a influenta intreaga perspectiva a consumatorilor.

   In acest sens, pornind de la astfel de aspecte, printre serviciile puse la dispozitia clientilor se regasesc:

   - design personalizat adaptat cerintelor concrete;
   - asistenta profesionala asigurata de proiectanti;
   - adaptabilitate foarte mare a solutiilor;
   - gama de finisaje foarte diversificata;
   - solutii de design complete, la cerere;
   - tehnologie si materiale de ultima ora;
   - consiliere specializata, asigurata de un personal profesionist, care iti va oferi intotdeauna cele mai rapide si eficiente solutii pentru amenajarea spatiului;
   - servicii de transport si montaj gratuite;
   - servicii de garantie si postgarantie;
   - calitate ireprosabila pentru toate produsele comercializate;
   - termene de executie si livrare foarte scurte;
   - mobila si mobilier la comanda la standarde europene;
   - continuitatea gamelor de produse si finisaje.
   … si toate acestea pentru ca TU, clientul nostru, esti piesa de rezistenta in strategia Artesi Mobili by Mobteco!

   Mobila si mobilier la comanda

   Fiecare dintre noi ne dorim un spatiu personalizat in care ideile si gusturile sa fie transpuse in forme, materiale si culori atent selectionate. Mobilierul efectuat la comanda este intotdeauna cea mai buna alegere.

   Astfel, piesele de mobilier create de Artesi sunt realizate astfel incat sa poata satisface cele mai exigente gusturi in ceea ce priveste stilul, compartimentarea spatiului,  dimensiunile, culoarea, textura ori modelul.

   Gama variata de culori pusa la dispozitie de companie, de finisaje si de accesorii ofera posibilitati multiple cu privire la modul in care acestea sunt combinate, amprenta personala fiind cea care va da spatiului dumneavoastra un plus de valoare.

   Plecand de la toate aceste premise, Artesi Mobili pune la dispozitia clientilor sai  solutii inovatoare pentru orice tip de mobilier care sa fie in acord cu cele mai exigente cerinte, marturie stand multiplele lucrari realizate.

   Fiecare proiect realizat este atent lucrat, reprezentand o adevarata provocare pentru echipa de specialisti Artesi.

   Produsul finit fiind realizat intocmai cu specificatiile primite dupa sedinte de lucru realizate impreuna cu clientul pentru ca mobilierul sa satisfaca toate cerintele si standardelde de calitate si design.

   Mobilier casa:

   - Mobilier de bucatarie;
   - Mobilier living;
   - Mobilier dining;
   - Mobilier hol;
   - Mobilier dressing;
   - Mobilier dormitor;
   - Mobilier pentru copii;
   - Mic mobilier;
   - Canapele si fotolii;
   - Mobilier baie;
   - Mobila si mobilier la comanda.

   Mobilier de birou:

   - Receptii;

   - Birouri manageriale;

   - Birou operationale;

   - Sali de conferinta.

   Spatii publice

   Amenajarea  spatiilor publice reprezinta o provocare pentru orice firma producatoare de mobilier.

   Succesul unei firme sau al unui magazin, depinde in primul rand de calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor. Un aspect la fel de important in asigurarea acestui succes il reprezinta amenajarea cat mai buna a locatie respective. Armonia desavarsita dintre materiale, culori  si  functionalitate contureaza designul perfect adecvat spatiului tau public in care se regaseste in mica masura fiecare client. Mobila si mobilier la comanda la standarde europene.

Galerie foto

Artesi Mobili - Producator Mobila Bucuresti Sector 1
Artesi Mobili - Producator Mobila Bucuresti Sector 1
Artesi Mobili - Producator Mobila Bucuresti Sector 1
Artesi Mobili - Producator Mobila Bucuresti Sector 1
Artesi Mobili - Producator Mobila Bucuresti Sector 1
Artesi Mobili - Producator Mobila Bucuresti Sector 1
Artesi Mobili - Producator Mobila Bucuresti Sector 1
Artesi Mobili - Producator Mobila Bucuresti Sector 1

© 2015 Copyright by producatori-mobila.com