Nume:
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
E-mail:
office@fabrikart.ro
E-mail 2:
logi.bic2006@yahoo.com
Telefon:
0747 120 867
Telefon 2:
0241 622 233
Website:
http://fabrikart.ro
Adresa:
Str. Verde, Nr.17, Constanta, Jud. Constanta
Facebook

Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Producatori mobila

Societatile partenere (producatorii si comerciantii de mobila) ofera o gama variata de produse.Mobilier din: lemn masiv, lemn stratificat, pal melaminat, MDF -  standard si la comanda - living-uri si sufragerii, mobila pentru dormitor, mobila bucatarie, mobila camera copiilor, canapele, coltare, fotolii, paturi si noptiere, biblioteci, comode, mese, scaune, dressing-uri, dulapuri, garderobe, holuri, cuiere, pantofare, mobila pentru birouri, mese de consiliu, scaune de birou, baruri si receptii  etc.

Detalii

   Fabrikart reprezintă un angajament pentru calitate cu fiecare piesă de mobilier pe care o construim. Tehnologia de înaltă performanță și procedurile atente și stricte sunt concepute pentru a asigura calitatea, frumusețea și durabilitatea mobilierului.

   Calitate

   La Fabrikart, calitatea este egală cu satisfacția clienților. De la modul în care proiectăm și realizăm produsele, până la modul în care interacționăm cu clienții noștri, cu partenerii noștri și între noi, țintim în permanență către excelență în calitate. Insistăm și suntem convinși că adevărata calitate necesită mai mult decât perfecțiunea tehnică. Este nevoie de produse și servicii fără cusur, perfect adaptate la nevoile clienților noștri.

   Orientare către client

   Satisfacția clienților noștri este principala noastră prioritate. Tot ceea ce facem servește direct sau indirect acestui scop. Ne respectăm clienții, le înțelegem nevoile și dorințele, și facem tot ce ne stă în putere pentru a le îndeplini prin produse și servicii.

   Promptitudine si eficienta

   Prețuim timpul clienților noștri, al partenerilor și al angajaților. Țintim către eficiență și excelență operațională, lucrând concentrat și rapid, practic, flexibil și simplu. Căutăm în permanență noi metode de a deveni tot mai eficienți, fără a pierde însă din calitatea produselor și serviciilor ce ne caracterizează.

   Dezvoltare durabilă și sustenabilă

   Ne desfășurăm activitățile cu responsabilitate pe termen lung. Suntem convinși că putem crește doar împreună cu angajații noștri, clienții și partenerii, comunitatea în care activăm. În acest fel, crearea unui mediu bun de muncă, utilizarea atentă a resurselor, angajamentul pentru calitate și satisfacția pe termen lung a clienților noștri constituie baza pentru generarea unor valori de durată.

   Seriozitate și Corectitudine

   Acționăm cu integritate și respect, îndeplinindu-ne promisiunile. Valoarea seriozității și corectitudinii nu rezidă din rezultatele pe care acestea ni le oferă, ci mai degrabă din a fi demni de a le avea. Clienții noștri trebuie să se simtă încrezători, de fiecare dată când apelează la serviciile noastre.

   Atitudine prietenoasă

   Construim mai mult decât o companie, construim un grup de prieteni, o familie. Suntem întotdeauna deschiși către clienții noștri și punem preț pe relațiile cu colegii de muncă și partenerii. De fiecare dată când interacționăm cu clienții noștri ne propunem ca în final, de câte ori își vor vedea mobila în casă, să zâmbească mulțumiți.

   Etapele proiectului tau

   Întregul proces de lucru este gândit și gestionat în mod special astfel încât întreaga experiență a achiziționării mobilierului tău de vis să fie pe cât de ușor și plăcut posibil, fără bătăi de cap pentru tine.

   Consultantul tau personal

   Primul lucru pe care va trebui să îl faci este să vizitezi unul din showroom-urile noastre pentru a discuta cu unul din consultanții noștri și a stabili primele detalii. Acesta va fi consultantul tău personal, care îți va sta la dispoziție și te va îndruma pe tot parcursul procesului.

   Masuratori exacte

   Consultantul nostru va programa o vizită la tine acasă pentru ca echipa de specialiști să efectueze măsurătorile exacte ale spațiului, pentru a-și face o idee asupra preferințelor tale personale și pentru a ne asigura că proiectul pentru mobilierul tău este perfect adaptat nevoilor tale și spațiului disponibil.

   Design personalizat

   Designerii noștri sunt specializați în ergonomia și eficiența spațiului, fiind de asemenea la curent cu ultimele tendințe, tehnologii și posibilități de design. Utilizând programe specializate de design, îți vom crea o simulare a mobilierului tău, oferindu-ți ocazia de a o vedea din mai multe unghiuri înainte ca aceasta să fie produsă. Luăm în calcul gusturile, preferințele și bugetul, precum și spațiul disponibil, utilizăm materiale, finisaje și accesorii personalizate pentru ca mobilierul tău Fabrikart să reflecte personalitatea ta.

   Producție de calitate

   Mobilierul tău va intra în producție de îndată ce avem un acord final pe designul și materialele utilizate. Avem cea mai performantă tehnologie și cei mai buni specialiști din Dobrogea, astfel încât putem fi siguri că mobilierul pe care l-ai visat va fi construit la cele mai înalte standarde de calitate, cu finisaje de excepție, exact pe gusturile tale.

   Montaj profesionist

   Întreaga echipă de montaj este formată din specialiști care pot asigura un montaj fără cusur a mobilierului tău, pe măsura calității acestuia. Montajul va începe cu o analiză a spațiului, pentru a fi evaluate toate necesitățile specifice montării noului mobilier. La Fabrikart, ne ocupăm și de posibilele modificări de instalații (apă, curent etc.) necesare, astfel încât mobilierul tău să se potrivească la fix cu nevoile, dorințele și spațiul tău.

   Garantăm și verificăm

   Ne asumăm răspunderea pentru mobilierul creat de noi și ne asigurăm că te vei bucura de el cât mai mult timp. Pentru mobilierul Fabrikart primești garanție 2 ani, iar la 15 zile după montaj vei fi contactat de către consultantul tău personal pentru a verifica dacă ești mulțumit de noul tău mobilier. Dacă există anumite nelămuriri pe care le ai, le vom rezolva în cel mai scurt timp posibil. În plus, vei beneficia de încă o vizită din partea echipei noastre, la un an după montaj, pentru a ne asigura de durabilitatea acestuia și a efectua orice reglări necesare ale mobilierului, gratuit!

   Produsele Fabrikart sunt inspirate de oameni, de stilurile de viață și poveștile acestora, îmbinând designul autentic, finisările de excepție și materialele de calitate pentru a livra un stil personalizat, unic.

   Calitate asigurată de cea mai performantă tehnologie de fabricație din Dobrogea

   Proiectarea mobilierului tău este asistată de sisteme computerizate complexe, iar procesul de producție este controlat software utilizând tehnologie CNC de ultimă generație, astfel încât fiecare tăietură să fie exactă.

   Servicii integrate de amenăjari interioare

   Beneficiezi de servicii complexe de amenajări: producție mobilier corp și tapițerie personalizată, tâmplărie PVC și aluminiu, jaluzele verticale și rulouri, textile și decorațiuni, pentru un decor armonizat al spațiului.

   Orice tip de mobilier personalizat complet

   Mobilierul Fabrikart reflectă personalitatea ta. Producem orice tip de mobilă complet personalizată, ținând cont de nevoile, preferințele și dorințele tale, dar și de spațiul disponibil oferindu-i ergonomie și utilitate maximă.

   Simulari 3D gratuite

   Vrei să știi ce vei plăti, să-ți alegi culorile și materialele și să vezi cum vor arăta împreună. Iar noi ne dorim clienți mulțumiți. De aceea îți oferim gratuit simulări 3D ale mobilierului tău și estimări de costuri exacte, înainte de încheierea contractului.

   Cea mai mare flexibilitate

   Tehnologia computerizată de vârf ne permite să ne adaptăm oricăror solicitări și putem onora inclusiv comenzi personalizate mari cu termene mici de execuție.

   Servicii de curățenie incluse

   Pentru ca tu să te bucuri cât mai repede de noul decor al casei tale, ne ocupăm inclusiv de curățenia profesională a spațiului pentru serviciile de amenajări.

   Cel mai mic termen de execuție

   Procesul de producție al mobilierului este computerizat, astfel că acesta ne permite să îți realizăm mobilierul cu precizie și rapiditate maximă. De aceea putem să-ți oferim cel mai mic termen de execuție de la proiect și până la montaj.

   Cele mai prietenoase magazine

   Pentru un mobilier de inspirație calculată, este esențial ca tu să poți alege cât mai relaxat. De aceea te invităm în cele mai prietenoase showroom-uri pentru a discuta la un ceai sau o cafea despre toate preferințele tale și pentru a testa calitatea, confortul și utilitatea mobilierului Fabrikart.

   Garantia Fabrikart

   Timp de execuție și livrare garantate

   Din momentul în care toate detaliile proiectului sunt stabilite, știm că pentru tine urmează o perioadă de nerăbdare, iar orice întârziere sau amânare îți aduce numai neplăcere.
   La Fabrikart, nu doar că îți oferim cele mai mici termene de livrare, dar le și garantăm prin contract!

   Timp de intervenție garantat pentru servicii de garanție si postgaranție

   Pentru orice neplăcere ar putea apărea în legătură cu mobilierul tău, noi îți garantăm timpul de intervenție de maxim 48 de ore pentru rezolvarea acestora, apărute atât în perioada de garanție, cât și pentru intervenții post garanție.

   Fabrica Fabrikart

   Procesul de producție este automatizat, beneficiind de ultima tehnologie în domeniu. Acest lucru ne permite să realizăm lucrări cu precizie maximă, rapid și în volume mari. Ne selectăm cu atenție fiecare furnizor de materiale și accesori pentru ca mobilierul tău să fie impecabil.

   Utilaje de ultimă generație

   Producția mobilierului este complet tehnologizată (CNC-uri, mașini de debitare, mașini de cantuire drept și curb), ceea ce ne permite să lucrăm cu precizie exactă și într-un timp rapid cu orice tip de material. De aceea putem să îți oferim cel mai mic termen de pe piață, chiar și pentru comenzi mari. De asemenea, eliminăm erorile de găurire/frezare, ceea ce duce la realizarea unui mobilier de calitate superioară: găurile se dau la distanțe exacte iar elementele de pal și accesorile se aliniază perfect. Utilajele performante permit crearea unui mobilier atipic cu decupaje și gravuri după orice tip de model.

   Proiectare asistată

   Întregul proces de proiectare al mobilierului este realizat pe calculator, utilizând softuri performante și asistat de către cei mai buni specialiști în domeniu: ingineri, tehnologi și proiectanți de mobilier. Echipa de specialiști dezvoltă cele mai practice soluții, în timp ce tehnologia software asigură eliminarea și celei mai mici erori de proiectare. Astfel, la Fabrikart poți fi sigur că soluțiile pe care ție le propunem îmbină eleganța cu funcționalitatea în cel mai optim mod, chiar și pentru cele mai provocatoare proiecte.

   Proces de producție controlat software

   Pentru a reduce consumul de materiale, utilizăm tehnologie software care permite cea mai bună încadrare pe foaia de PAL, astfel că pierderile sunt minime (implicit costuri mai mici). Informațiile sunt transmise direct catre utilajele din fabrică unde personalul de producție selectează comanda, așează elementele iar utilajul preia și prelucrează întregul proces, intervenindu-se doar la montaj.

   Personal tehnic și de execuție calificat

   Pentru că punem accent pe calitatea lucrărilor și ingeniozitatea soluțiilor pe care ți le oferim, la Fabrikart lucrăm numai cu personal înalt calificat și specialiști în domeniu. De la design, proiectare și până la montaj, în fiecare etapă din realizarea mobilierului tău sunt implicați cei mai buni experți din județul Constanța.

   Cele mai bune materiale si accesorii

   Materiale

   Nu facem rabat la calitate cand vine vorba de materialele din care fabricam mobilierul tau. De la MDF vopsit cu o tehnologie speciala pentru fronturi, la canturi folosite chiar si pe laturile ne-vizibile ale mobilei, acordam atentie fiecarui aspect. Acceseaza linkul pentru descrieri detaliate ale fiecarui tip de material.

   Accesorii

   Accesoriile transforma o piesa comuna de mobila intr-una practica si eficienta, utilizand inteligent toate spatiile. Lucram cu cei mai buni furnizori in domeniu, avand disponibila o gama extrem de larga de accesorii. Acceseaza linkul pentru a afla mai multe detalii despre accesoriile oferite de noi.

Servicii

   Fabrikart va ofera urmatoarea gama de servicii:

   Mobilier la comanda   

   Utilizând tehnologie computerizată de ultimă generație pentru execuție, alături de materiale moderne și accesorii funcționale, îți putem oferi soluții complete pentru mobilă la comandă, de la proiectare 3D la execuție și montaj.

   Producem la comandă mobilier pentru toate destinațiile: dormitoare, bucătării, biblioteci, baruri, mobilier tapițat, mobilier office, mobilier hotelier, mobilier comercial. Folosim materiale moderne: mdf, pal melaminat, sticlă, aluminiu, canturi ABS , HPL etc. 

   La Fabrikart, vei găsi întotdeauna un consilier specializat care te va ajuta să-ți transformi casa într-un cămin cald și primitor, croit după nevoile, preferințele și personalitatea ta. Planurile de mobilare și simulare 3D a spațiului, îți vor oferi toate informațiile necesare pentru a-ți putea face o idee despre cum va arăta la final, locuința sau biroul tău.

   Design interior

   Un design interior profesionist oferă funcționalitate dar în același timp și estetică oricărui tip de cladire: apartamente, birouri, spații comerciale. Consultanții noștri te ajută să selectezi culorile, materialele, podele, tapetul și corpurile de iluminat, totul pentru a crea spațiul ideal.

   Ai nevoie de puțină inspirație? Un stil relaxat, casual sau sofisticat și chic? Specialiștii noștri sunt instruiți să analizeze nevoile, preferințele, stilul de viață și siguranța clienților, astfel încât să le integreze într-un concept atractiv, funcțional și estetic.

   Design-ul interior începe cu tine, clientul nostru. Pregătește-te să dai frâu liber inspirației împreună cu Fabrikart!

   Amenajari interioare   

   Un mobilier de excepție este și mai mult pus în valoare de ambientul din jurul său. Îți oferim o multitudine de servicii de amenajări și decorațiuni pentru a crea un spațiu ideal.

   Usi de interior si exterior

   La Fabrikart găsești cea mai variată gamă de uși pentru nevoile tale, personalizate în funcție de stilul tău și al casei tale. Iar pentru ca alegerea ta să fie cât mai potrivită, specialiștii noștri îți sunt alături. 

   Transportul și montajul este asigurat tot de către noi, astfel încât tu să fii sigur că beneficiezi de cea mai înaltă calitate de la model, material, finisaj, accesorii și până la montaj.

   Tâmplărie PVC, jaluzele și rolete

   Îți oferim cele mai bune soluții de proiectare, execuție, montaj, întreținere și reparații pentru tâmplărie PVC, geam termopan, glafuri, plase împotriva insectelor, rulouri exterioare, jaluzele verticale.  

   Servicii de prelucrare

   La Fabrikart, punem accent pe satisfactia deplina a clientilor, astfel ca lucrarile executate de noi ating un nivel inalt de calitate, cu materiale ce corespund standardelor impuse, utilizand cea mai moderna aparatura, precum si tehnici menite sa completeze durata de viata a materialelor. Îți oferim o gamă complexă de servicii de prelucrare PAL, MDF, blaturi de bucătărie.

   Fabrikart va ofera urmatoarele tipuri de mobilier la comanda:

   - Bucatarie;
   - Baie;
   - Camere tineret;
   - Dormitor;
   - Living;
   - Mobilier comercial.

Parteneri

Galerie foto

Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta
Fabrikart S.R.L. - Mobilier MDF, Pal, Lemn Masiv, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Horeca, Tineret, Gradina, Comercial, Usi, Ferestre - Constanta

© 2015 Copyright by producatori-mobila.com